Creneau International › Belfius, HQ Lobby
use arrow keys to navigate

Belfius, HQ Lobby, BelgiumProject infoBack

A red carpet lobby entrance for banking clients and employees.
When Belfius, Belgium’s only nationally owned bank, moved its headquarters into a new building,
they needed a new, multifunctional lobby to welcome its highly valued clients and employees.
Creneau stepped up to create a lobby space (‘Belfius Square’) based on client satisfaction,
the main USP of the Belfius brand.
By translating ‘client satisfaction’ to ‘the red carpet treatment’,
Creneau was able to create an interior that was in tune
with Belfius brand values and key brand colors (red, white and grey).
The lobby area is open to everyone, not just visitors with an appointment.
There is a glass box where visitors can discover the brand’s history and values.
To create multifunctional opportunities, Creneau designed custom-made Belfius-red bleachers.
These soft and welcoming bleachers create a seating area for events or, on regular days,
a place to sit down and have a quick chat or brief meeting.
A large projector is built in for event screenings.
At the front of the building, two LED-panels perform a good job
in attracting the attention of people walking past. 
---
Photography by Arne Jennard
— Hide information       
Creneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, BelgiumCreneau International - Belfius, HQ Lobby, Belgium
Project filed under: Visitor Centers
Top